Ring for et uforpligtende tilbud på 70 70 70 08
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 7 anmeldelser fra Facebook
facebook
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 70 70 08

Send os en e-mail

Kunderne udtaler ...


Uvelse Fritids Center, Slangerup:

"Vi er meget imponerede over de fantastiske og flittigt brugte udendørs fitness-redskaber, som Scandi-Trend har opstillet – og ikke mindst den gode service som firmaet yder, det er en nydelse", Per Larsen, Centerchef. 

Medborgerforeningen Søgård & Omegn, Aabenrå:

"Vi har i efteråsferien fået opstillet 8 maskiner fra Scandi-Trend her i vores by, Søgård. De er opstillet på vores sportsplads, og vi er meget glade for dem. De er meget enkle at se på og nemme at gå til. Det er helt fantastisk at man på en god halv time kan komme alle kroppens muskler igennem, samtidig med at man er ude i den friske luft og under åben himmel - der er faktisk ingen undskyldninger for ikke at dyrke motion mere. De ældre borgere i byen har også taget godt imod det nye tilbud, og alle aldersgrupper er igang og bruger redskaberne på den måde som passer dem bedst", Helle Kobberø, Søgård.

Sønderborg Kommune:

"Vi har nu haft et motionsområde opstillet i næsten 2 år (Leveret af Scandi-Trend) og kan konstatere, at redskaberne bliver brugt flittigt af borgerne i alle aldre. Helt fra start har vi været særdeles tilfredse med den rådgivning samt information firmaet leverede, både m.h.t. valg af redskaber samt selve montageforløbet. Scandi-Trend holder helt og holdent hvad de lover ! Det har været en oplevelse af god service samt hurtige tilbagemeldinger", Sønderborg Kommune, Morten Menné.

Tryggelev & Omegns Beboerforening:

"Vi har været meger tilfredse med den service vi har modaget af Scandi-Trend. Denne service har gjort at vi har følt os trygge gennem hele forløbet, lige fra rådgivning til handel og montage", Doris Cristoffersen, Tryggelev.