Ring for et uforpligtende tilbud på 70 70 70 08
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 7 anmeldelser fra Facebook
facebook
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 70 70 08

Send os en e-mail

Nyheder

Mange nye kunder vælger Scandi-Trend

Rigtig mange nye og eksisterende kunder har valgt os som leverandør af udendørs fitness-redskaber.
Vi takker for den enorme opbakning !

Ny hjemmeside er på vej med mere information !

 

Marts. 2014: Utterslev Skole i KBH..

Utterslev Skole har beriget udearealerne med udendørs Fitness-redskaber til glæde for elever og ansatte. Der var tale om en gave i forbindelse med den nye skoleleders indtræden. TILLYKKE til Jer alle !

 

Dec. 2013: Redskaber til København NV.

Den bemandede legeplads Degnestavnen kan nu også tilbyde de besøgende mulighed for at træne på de elegante udendørs fitness-redskaber. Tillykke !.

 

Nov. 2013: Udendørs Fitness til Ballerup

Sundhedshuset i Ballerup har netop fået etableret 3 redskaber, som supplement til husets løbestier. Redskaberne er flot placeret på græsarealet foran hovedindgangen.

 

Sept. 2013: Udendørs Fitness, Nustrup

Enorme frivillige kræfter og velvillige sponsorer har skabt endnu et fantastisk Udendørs Fitness-anlæg, leveret af Scandi-Trend. Vi ønsker Nustrup tillykke med anlægget.

 

Aug. 2013: Århus Universitets Hospital

Århus Universitetshospital har valgt at anskaffe sig udendørs fitnessredskaber til glæde for patienter og personale. Tillykke !

 

Juli 2013: Udendørs Fitness på Nibe Havn ...

Nibe Samråd har med støtte fra Aalborg Kommune fået etableret et udendørs fitnessanlæg på havneområdet. Anlægget består af 7 herlige redskaber hvor alle borgere i alle aldre nu frit kan udfolde sig. Scandi-Trend takker for samarbejdet og ønsker Nibe samråd tillykke !

 

26. Juni 2013: Invitation til indvielse, Djursland.

På Aktivitestilbuddet, Marie Magdelene Ryomgård har man også anskaffet sig et større udendørs fitness-anlæg fra Scandi-Trend. I den forbindelse afholdes indvielse d. 26/6-13. Alle er velkomne.

KLIK HER

 

Juni 2013: Naturfitness til Comwell Rebild.

I juni har Scandi-Trend solgt og opstillet et større fitnessanlæg hos kursus- og hotelkæden Comwell i Rebild Bakker. Der er tale om 8 stk. elegante redskaber i den nye naturtræsserie. Vi ønsker Comwell Rebild tillykke samt god fornøjelse til alle de heldige brugere !

 

Juni 2013: Ny Fitnesspark i Fjenneslev ...

En aktiv lokalforening i Fjenneslev har sørget for at lokale borgere kan dyrke udendørs fitness i den lille hyggelige skovremise i Fjenneslev. Der er indkøbt og nu opstillet en blanding af redskaber i hhv.naturtræ samt stål. Tillykke til Fjenneslev !

 

Juni 2013: Scandi-Trend udstiller 1. juni - Struer Roklub.

I forbindelse med rostævnet Venø Rundt 2013 stiller Scandi-Trend op med en række udendørs fitness-redskaber, som alle egner sig til landets roklubber. I forbindelse med arrangementet tilbyder vi 3 pakketilbud til uhørte priser. Kom og vær med !

 

Invitation til Aalborg-indvielse 15/5-13 - KLIK HER

På Fjordmarken i Aalborg, indvies onsdag d. 16. maj et stort udendørs fitness-anlæg, solgt og opstillet af Scandi-Trend. Mød op og se dette flotte projekt "Live". Seancen sker på Fjordmarken, i Vestbyen (bag Cirkuspladsen)

 

April 2013: Aalborg Universitet er også til udendørs fitness ...

Scandi-Trend har leveret og opstillet 8 Udendørs fitness-redskaber på forområdet ved selveste Aalborg Universitet.

 

April 2013: Udendørs motion til beboere i Als, Hadsund

Et par beboere i den selvejende institution "Hvem Kan", har valgt at investere i udendørs fitness-redskaber fra Scandi-Trend. I ønskes tillykke !

 

April 2013: Fitness-Redskaber til Alslev borgerforening

Endnu en aktiv borgerforening har sørget for at områdets beboere kan dyrke god og gratis motion i det fri. Scandi-Trend har leveret foreningen ved Varde 9 sublime fitness-redskaber til udebrug.

 

Mar 2013: Mange fitness-redskaber til Djursland:

Scandi-Trend har netop leveret 11 udendørs fitness-redskaber til et spændende projekt på Djursland. Køberen er Syddjurs kommune og redskaberne er opstillet på Aktivitetscenteret Marie Magdalene.

 

Jan 2013: Nu også fitness til Røde Kors, Auderød:

Røde Kors-centret i Auderød har ligesom en række kollegaer nu også investeret i udendørs fitness til beboerne ...

 

Dec 12/Jan 13: Stort Udendørs Fitnessanlæg til Aalborg:

Scandi-Trend har fået en ordre fra Aalborg Kommune omhandlende et 2-cifret antal redskaber samt tilhørende underlag. Anlægget bliver opsat på Fjordmarken i Aalborg C.

 

Dec 2012: Udendørs Fitness til Sønderborg Kommune:

Sønderborg Kommune har afgivet en ordre på et større antal udendørs fitness-redskaber til opsætning ved strandpromenaden der støder op til den lokale idrætsefterskole. Anlægget er klar til brug medio december. Scandi-Trend takker for ordren..

 

Nov 2012: Udendørs Fitness til Dansk Rødekors:

Flere asylcentre under Røde Kors har nu også anskaffet sig udendørs fitness fra Scandi-Trend.

 

Okt 2012: Udendørs Fitness til Borgerforening i Åbenrå:

En yderst aktiv borgerforning i Søgård ved Åbenrå, har formået at skaffe penge til et større udendørs fitnessanlæg og foreningen var på intet tidspunkt i tvivl om at de ville have Scandi-Trends koncept. Vi ønsker foreningen god fornøjelse anlægget !.

 

Okt 2012: Messe DK CAMP:

Igen i år deltager Scandi-Trend i DK-Camps årlige leverandørmesse. Vi udstiller et mindre sortiment af vores fantastiske udendørs fitness-redskaber. Messen finder sted i Svendborg (SG Hallen) d. 5. November. -Vi glæder os til at se Jer alle !

 

Aug 2012: SOLAFTEN:

Scandi-Trend afholder i samarbejde med Handlesbanken solcelleaften i Slangerup Idrætscenter onsdag d. 29. august Kl. 19. Her vil man kunne få svar på alt omkring solcelleanlæg. Der vi også være revisorer tilstede. Ring for tilmelding.

 

Juni 2012: NY WEBSITE:

Flere "Grønne" tiltag har medført et behov for tilpasning af vores web-site. Derfor har sitet fået et "ansigtsløft" God fornøjelse.

 

Maj 2012: PROF. FITNESS

Scandi-Trend tilbyder sig nu også til indendørs fitness-centre med en nyudviklet serie af professionelt træningsudstyr fra verdenskendt producent.

 

Marts 2012: EWS SOLAR:

Scandi-Trend er blevet EWS-forhandler, hvilket betyder at vi tilbyder markedets bedste solar-anlæg til strømproduktion. EWS er et tysk mastodontforetagende inden for Photovoltaik (Solarenergi)

 

Feb 2012: GALVANISERING:

Scandi-Trend har valgt at gøre de stærke udendørs fitnessreskaber endnu stærkere. Fra og med februar produktion leveres samtlige redskaber 100% varmgalvaniseret.

 

Okt 2011: CERTIFICERING:

Den 6. oktober blev alle vore udendørs fitness-redskaber testet og godkendt af Teknologisk Institut. Vi har derfor certifikater på samtlige redskaber, som attesterer at produktet overholder alle gældende EU-standarder & normer. Tilstede ved certificeringen var også den europæiske producent.